Om oss

Powergym inc er idag et sentrumsgym i Haugesund med tilhørende kostilskuddsavdeling.

Vi har i disse dager ny nettbutikk med nye leveringsbetingelser. Vi har nå et mye større og bredere varespekter enn tidligere til Norges laveste snittpriser.

Powergym har idag bedret forsendelsesrutiner og sender fra den 28.10.2014 ut varer innen 24 timer fra ordren er motatt via nettbutikk.

Hvis ikke varene skulle være på lager, vil vi ta kontakt omgående med kunden. Vi har  idag tre betalingsløsninger Mastercard,visa og Klarna.

Powergym har de siste årene utvilket en rekke kostilskudd. De siste produktene som har fått meget bra kritikk er 5 phase protein, Amino nitrox, Fatburner extreme, Testobooster for å nevne noen.

Vi har i disse dager en ny og spennende lansering av nye produktlinjer som kommer ut på markedet før jul, bla. en av landets sterkeste fatburnere.

Powergym har endret ordrerutiner. Vi vil komme med en rekke kampanjetilbud som vil være meget lukrative for kundene i fremtiden.

Powergym er i dag med i Antidoping Norge og har nulltoleranse for folk som bruker steroider og annet ulovlig stimuli. Vi er idag koblet opp mot Antidoping Norge  og myndigheter forøvrig, for å få bukt med denne ukulturen. Dette skaper  tryggere omgivelser og skåner de unge for det kyniske steroidemiljøet.

Foreldre skal føle seg trygge for å sende barna sine til treningsstudioet. Da er det vår oppgave å sørge, for at ledelsen har en helt klar og tydlig politikk på dette området. Powergym er et betjent helsetudio, som da har oversikt hvem som er å trener på gymmet til enhver tid .

Powergym har i dag de samme prisene i nettbutikk og i sentrumsbutikken i Haugesund.

Prisene på trening  hos Powergym er også  blant Norges laveste og kanskje  de laveste prisene av de profesjonelle treningstudioene i Skandinavia.

Standard årskort: 2890,- ( 241,- pr mnd)

Student: årskort: 1990,-  ( 166,- pr mnd)

HSH årskort 1790,-           ( 149,- pr mnd)

Uføre årskort 1790,-         ( 149,- pr mnd)

3mnd 1050,- uten binding

1mnd 450,- uten binding

1 drop in 150,-

Inkludert i årskortprisene er Functional trainingsystem, kampsport, thaiboxing, Movestrong , samt hele Powergyms maskinpark og tilhørende fasiliteter.

Vi ønsker også alle vår gamle og nye kunder velkommen for en hyggelig og trivelig handel via www.powergym.no

 

Mvh

Powergym

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Powergym INC © 2017